Nimetön

Runoilija ColdAsIce

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tätä janoa ei voi juomalla sammuttaa,
tätä kipua sisälläni ei voi laastarilla parantaa.

Päivät eiliset,
mieleeni jäivät,
kuten tatuoinnit ihollasi.

Tätä menetystä ei voi huomisella korvata,
tulevaisuuttani ei voi menneisyydelläni turvata.

Mä en pääse irti,
jäin jumiin,
kiinni sinuun.

Jäin yksin eiliseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, voimakas kaipaus!

 

Käyttäjän kaikki runot