Vastoin odotuksia

Runoilija Samettitakki

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.4.2011
Viimeksi paikalla: 8.4.2023 10:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.2.1988

Tuira on asenne! Eli kirjoittelen runoja ja aikomuksena olisi jossain vaiheessa tehdä oma runokirja. Laittakaas kommenttia! :)
 

En mä luullutkaan,
että sinuun luottaa voin.
Siksi nyt naurankin
edellä askeleen.
Näytän valoa pimeään,
pimeään, joka pelkää itseään.

Luulit kai hukanneeni
avaimen kassaholviini, kätkin sen
Aristoteleen taakse, lasivitriiniin.
Maksoin oppirahani.
Näytän valoa pimeään,
pimeään, joka pelkää itseään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, valoa pimeyteen, niin ei pelota.
 

Käyttäjän kaikki runot