Pölyyntymässä

Runoilija Eloisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 10.10.2017 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.5.1975
Facebook:

Eloisa .. Tässä ja nyt, ole hyvä

Niin minäkin
Yhdessä ollaan enemmän <3
Kiitos, että kuljet hetken samaa matkaa :)

.
.
.

Varovasti hengitettynä

Piirrosjälki sieluusi
mieleni kartalla
tunsitko hipsutuksen selässäsi?

Korea, suden oma
espanjaksi lausuttuna,
niin minä rakkautta pyydän.

haitallista liiaksi nieltynä
 

Viiva 
ajatus lyö tyhjää

kuinka ajatus voi lyödä
ja mieleni tekee vain syödä

Viivasta piste
tilaa uudelle, 
leikkauksia nykyajan henkeen, 

Pisteestä pilkku
kaikki johtuu jostakin 
johtoja on joka talossa liikaa

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ja välimerkkejä
ajatuksen lyödä
tyhjää?

pölyssä tai pöllyssä
johdossa loppusuoralle..
Merkityksellinen runo.?!
 

Käyttäjän kaikki runot