kaksinainen

Runoilija Eloisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 10.10.2017 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.5.1975
Facebook:

Eloisa .. Tässä ja nyt, ole hyvä

Niin minäkin
Yhdessä ollaan enemmän <3
Kiitos, että kuljet hetken samaa matkaa :)

.
.
.

Varovasti hengitettynä

Piirrosjälki sieluusi
mieleni kartalla
tunsitko hipsutuksen selässäsi?

Korea, suden oma
espanjaksi lausuttuna,
niin minä rakkautta pyydän.

haitallista liiaksi nieltynä
 

avonainen, moninainen, kaksinainen, kokonainen,
minä Nainen.

Takanani polku, rikkinäinen.
Edessäni tie, kuumottava // jalkoja polttaa
silmät kostuu, sydän hapsottaa

En tiedä.. minne olen matkalla.
Enimmäkseen, luotan sydämen kutsuun.
Eilen, mieleen hiipi surulinnun siipi.
Sipsutteli siellä, siipien havinaa.

Kuule kulta, suruni sointi.
Anna sen iloksi muuntua.
Usko meihin, usko minuun.
Luota me yhdeksi tulemme.

Rautaporttiin sulamme,
siellä valamme vannomme.
Sydän verellä, mielen janolla,
yhdessä mennen, aamun kajolla.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin moni nainen, monenlainen
on tunteineen.
Tää puhuttelee.. Koskettavaa kerrontaa oman tien kulkemisen vaikeudesta
Todella hieno runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot