kolikko

Runoilija Whisper

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 22:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.12.1989

Örrinmurrin tulppa pois ja luolasta ulos.
 

Ymmärrä erilaisuutta,


ymmärrät

itseäsi


muiden silmissä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Taas se on todistettu: 6:lla sanalla voi sanoa sellaisia suuruuksia, että niiden ymmärtämiseen menee joillakin kymmeniä vuosia. Pidän runosi asettelusta. Myös otsikko puhuu.

Oivallisesti puhutteleva runo.

Hyvin viisas runo.

Upea! Viisas! Hieno runo!

Hyvä näkökulma!

Viisautta, vielä kun tuossa onnistuu, onnellisuus ei voi olla kaukana.

Tämä osuu kyllä naulan kantaan! Hieno!

Viisaita sanoja.

Viisaita sanoja! Pidän!

Hienosti ilmaistu!
Kolikossa on kaksi puolta. Toisen kautta oppii myös ymmärtämään itseään.

Nerokasta!

Hieno.

Hyvä runo ja ajatelma. Aina ei tule ajatelleeksi tästä näkökulmasta. :)

Hieno ajatus todellakin kuuteen sanaan. Upea.
 

Käyttäjän kaikki runot