Viimeinen

Runoilija 7th second

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muusikko , soitan bassoo , kitaraa ja laulan mut rummut ja syntikka onnistuu myös .
soitan pändissä nimeltä: Tzon ja The seal
 

sinua niin ikävöin ,
lähdit luotani pois ,
et kertonu minne mentäväsi ois .
missä olet nyt kun sinua odotan ,
minne menet kun sinua huudan .
oon oo mun viimeinen pliis , elä mee pois ,
jää mun vierelleni etten yksin jää .

voinko kuolla ikävään jos en sun luokse jää , vai jäänkö yksin nurkkaan itkemään .
käperryn nurkkaan ja jään odottamaan jotain
taistelun voi hävitä , mutta sotaa ei , rakkaus tappaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot