vahinkoa ja iloa

Runoilija 7th second

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muusikko , soitan bassoo , kitaraa ja laulan mut rummut ja syntikka onnistuu myös .
soitan pändissä nimeltä: Tzon ja The seal
 

Kompastun kengän nauhoihin ja kaadun,
mutten satuta itseäni.
aika on pystähtynyt, mutta
kuulen jotain,
kuulen,
kuulen,
kuulen jotain.
en tiedä mitä se on.
mistä se tulee,
tai mikä sen aiheuttaa.
mutta jos suoraan sanon minulla ei edes kiinosta.
nousen ylös ja jatkan kävelemistä
kompastun uudestaa.
mut nyt en jaksa nousta enää ylös

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot