Kylmä totuus kaikesta

Runoilija 7th second

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muusikko , soitan bassoo , kitaraa ja laulan mut rummut ja syntikka onnistuu myös .
soitan pändissä nimeltä: Tzon ja The seal
 

En osaa lentää , en ole kyllä yrittänytkää , sillä
luulen pelkääväni korkeita paikkoja. kuulejn jotain,
mutta sivuutan sen , luotan vain
sokeasti siihen mitä näen.
en haista mitään , sillä nenäni on tukossa.
koitan kävellö , mut
jalat ei kanna.
koitan kontata mut lässähdän turvalleni heti.
ajatus ei kanna edes metrin päähän, tuntuu
kuin aivoni olisivat jääneet tai kenties tulleet
jostain ja lopettaneet ajattelemisen , katson liikaa teeveetä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot