Kujalla

Runoilija 7th second

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muusikko , soitan bassoo , kitaraa ja laulan mut rummut ja syntikka onnistuu myös .
soitan pändissä nimeltä: Tzon ja The seal
 

Hyppäät ,muttet putoa.
jäät ilmaan leijumaan,
fysiikan lait on tehty
rikottaviksi. mut en tee sitä tahallani.
no ei ole minun vika et olen nyt tässä,
puolen metrin korkeudessa , kuin jäätyneenä ilmaan.
olen alaston ajatuksiltani,
niinku joku olisi kirjoittanut ne ylös ennen kuin ajattelenkaa sitä.
Mitä? en tiedä , mutta kerron sen kuin tiedän , tai no ehkä sillä,
ei ole väliä. on oltava , ollakseen jotain , mitä ei ole, mut siltikin haluaisin sitä olla kovasti
. mutta kun siihen en pysty, ei pysty , ei pysty, ei pysty.
saatan olla rakastunut?

Selite: 
mietin sitä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot