118202021

Runoilija CandyFail

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En saa sua mielestä vaikka kuinka haluaisin,
muistot satuttaa eniten ja ne tuhota tahtoisin.
Sä satutit mua aivan liikaa,
ja nyt tuntuu pahalta olla sulle vain ilmaa.

En osaa aloittaa alusta enkä pakosti halua,
en uskonut et ketään kohtaan voi näin vahvasti tuntea.

Kyyneleitä sun vuokses vuodatin miljoona,
jätkistä kaikista sua pidin parhaana.
Mun pitäisi kai vaan etsiä uusi luotto,
sen löytäminen vaan on yhtä epätodennäköistä kuin lottovoitto.

Mikään ei silti muuta asioita joita sanoit mulle,
en kuitenkaan ollut tarpeeksi hyvä sulle.

Tapoit mut sisältä, silti anteeksi antaisin,
kertoisit ajan ja paikan, mä sinne juoksisin.
Tahdoin vain sanoa että sua kaipaan,
ilman sua en saa mitään aikaan.

Halaa mua, kehu mut maasta taivaisiin,
huuda mulle, hakkaa etten jaksa huomisiin.

Selite: 
Runon nimeä ei tarvitse ihmetellä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja hieman haikea tämä on

pidin, varsinkin noista tummennetuista kohdista

Katkeria pettymyksen tunteita ja satuttavaa kaipausta koskettavaksi runoksi kuvattuna.

 

Käyttäjän kaikki runot