tiikeri ilman raitoja

Runoilija imaginary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.10.2015 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.11.1992

 

sinä aamuna kun puut tekee seittiä
elämä hauraampaa kuin heijastus
meidän välillä tuhat valtamerta

    vaikka sinä olet siinä

kesytät tiikereitä rikkinäisellä iholla
piirrät salaisuuksia selkärankaan ja
vastauksia vääriin kysymyksiin

    varjona ilman hahmoa
    jossain tuolla kaukana

    äkkisyvän reunalla

meidän yhdeksän elämää katoaa
petolliseen harmoniaan eivätkä
tiikerit voi koskaan kesyyntyä

    epätodellisen kaunista
    ja sinä olet se

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samanaikaisesti runossa on surullisuutta ja epätodellisen totta. Pidän paljon.

Todellisen kaunis runosi on=)

Hieno.

Haikeutta...

hemmetin kaunis <3 suosikkein ->

Kauniita kielikuvia runossasi haikeassa, pidän!

epätodellisen kaunista indeed. miten mä oon voinu missata sut ja sun runot? nää on supadupahyviä.

Voimakkaasti loikkaavaa luonnehdintaa. Hyvä runo.

Kaunis runo, kiitos!

Todella hieno runo.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot