vesiväreillä mustaan asfalttiin

Runoilija imaginary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.10.2015 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.11.1992

 

tänä yönä ajatukset ovat hirmumyrskyjä
tornadon nieluun hukutettuja tunteita
rankkasateita jossain helvetin kaukana

mä hukun omiin kyyneliini
joita ei koskaan ollutkaan

joita ei koskaan tulekaan

tänä yönä mä katoan ihmisvaltamereen
maalaan sut salaisuuksina käsivarsilleni
vesiväreillä mustaan asfalttiin

sä et ollut koskaan mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvoja maalailuja...

tuo "vesiväreillä mustaan asfaltiin" on huima!

Tykkäsin kovasti! Vahvaa tekstiä.

Todella surullinen, hyvin välittyy tunne. Melkeen tuli tippa linssiin

Voimakas runo! Hienoa.

tosi hieno runo..kipee mut upee

 

Käyttäjän kaikki runot