sinä vain

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

Kun katseemme kohtaavat,
tunnen jotain sisälläni.
Se vapisuttaa ja tuntuu ihanalta.
En sille mitään voi.

Voikun tämä pelkkä katseleminen loppuisi ja voisin juosta syliisi.
Tahtoisin olla kanssasi jokaikinen hetki,
en irti päästää.
Nään sut vain muualla, toisen kainalossa.

Itken sisälläni, voin pahoin.
Miks mua kohdeltiin niin kaltoin?

Uhraan ajattelemiseesi aikani,
en hyödy siitä mitään.
Tarjolla olisi rakkautta,
vain sinulle.
Ei muille.

Selite: 
Joku pieni ja nopea :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot