nimetön kipu

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

Se lannistaa mutta helpottaa.
Se rusentaa muttei nujerra.
Se loukkaa mutta kannustaa.

Silti kaikki tuntuu olevan sen arvoista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäpä mielenkiintoinen. Kaunista.

Samaistun. Hieno!

kaunista ja haikeaa

 

Käyttäjän kaikki runot