miete

Runoilija KuihtunutSydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

He`s not worth your tears, if your not worth his heart
 

mietin vielä
missä meet ja kennen kanssa
kuullut olen ettet ole samanlainen kuin muut
et pelehdi kenen kanssa vain, niin kuin he
mitä varten
odotatko jotain
onko joku, joka on sydämesi vienyt
miettinyt olen
ja odottanut kauan
voisinko se olla minä
se, joka tekisi vuoksesi mitä vain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot