Nallukan kuumeruno

Runoilija Tyermailin

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä huoli rakas pieni,
kauas pois vie minun tieni.

Kivun ja vaivan mukanani vien,
sinne missä kaikki surkeudet lie.

Ei vaivaa sua enää kuume,
ei köhä,
ja pian loppuu se kauhea mökä.

Rakkaudesta sua hetken riivaan,
sitten väsyy pöpö,
ja päätän sen piinan.

Selite: 
Lapselleni äkkiseltään väsätty kuumeenparannusruno.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot