Nimetön

Runoilija oikotie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2015 14:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

20, minä, niin, enimmäkseen rakkaus
 

Voiko rakkaus loppua kesken
mietin baarijonossa samalla kun sydäntäni tallattiin taas
Voiko toiselle olla enemmän kun toiselle
mietin kun sanoit olevasi onnellinen parisuhteessa

Entä jos rakkaus loppuukin kesken
niin että minä en saa mitään muuta kuin
tämän kaiken alleensa peittävän surun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot