Enkeli

Runoilija EternalSoul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lasten äänet kaikuvat,
kyllästyttää.
Miten kestän?

Pelastava enkeli,
viereeni ilmestyy.
Kestän nyt.

Kanssasi
voisin olla ikuisuuden.
Ikuisuus kanssasi ei ole mitään.

Viimeinen hymy,
lähdet.

Ilman sinua, ei olisi mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En sano mitään ettei runon tunnelma mene pilalle<3

Aivan ihana

En sano mitään ettei runon tunnelma mene pilalle<3

Aivan ihana

 

Käyttäjän kaikki runot