Ajattelija

Runoilija EternalSoul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kurkien surullisesti äännellessä
kuu valoaan luo hämärään.

Katselen kuuta,
ajatukset juoksevat.

Miksi ajatteleminen tekee
näin kipeää?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kaunista, kumminkin kovin koskettavaa..

Mietin usein samaa.
Ajatukset tuntuu välillä suorastaan tappavilta.

Hienoa pohdintaa.
Tekisi itsekin mieli mennä nyt piiloon hämärään.

Hyvin kaunista, kumminkin kovin koskettavaa..

Mietin usein samaa.
Ajatukset tuntuu välillä suorastaan tappavilta.

Hienoa pohdintaa.
Tekisi itsekin mieli mennä nyt piiloon hämärään.

 

Käyttäjän kaikki runot