Pimeys

Runoilija Mooren

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Peitä kalpea ihosi pimeydessä illan,
poskipäittesi terävät piirteet.
Kuljen äänettömästi hämärässä.
Ota pimeys ympärillesi.
Suojaksi varrellesi.

Ole epäröiva edes hetkinen.
Hämilläsi, arka.
Muuten pelkään.

Liian hiljainen kuiskaukseen,
liian äänekäs huutoon.

- Askeleen edellä, sivulla,
huomaatatta jossain muualla.
Samankaltaisessa illassa.

Koskemattomissa toisillemme,
juuri siten, kuin on hyvä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Mooren Elokuun ilta 12.8.2012 1 Runo
Mooren Suru 13.8.2012 1 Runo
Mooren Painajaisia 13.8.2012 0 Runo
Mooren Pimeys 14.8.2012 0 Runo
Mooren Nimetön 13.8.2012 0 Runo
Mooren Sinulle 13.8.2012 0 Runo