Painajaisia

Runoilija Mooren

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On väärin olettaa,
että taide vaatii katsojan.
Elokuva jatkuu ilman silmiä.
Katsojaa ei oli ilman sitä.
Elokuva takaa hänen olemassa olonsa.

Kun ihminen loi rakennukset
ja sulki itsensä kammioihin,
ensin puihin ja luoliin.

Ikkunat toimivat kahteen,
peilit yhteen suuntaan.

Peilin läpi voi koskaan kävellä
eikä ikkunan läpi uida.

Kaikki on sumuista ja sekavaa.
Iho turpoaa ei ruumiinosia enää erota toisistaan.
Uhkailevien, ivallisten, apaattisten
huutojen läpi tunkevat äänet.
Tämä on niellyksi tulemisen
pelkoa ja viehätystä.

Unessa terälehdet lepäävät
ruumiisi ympärillä kuin käsine.
Vapaana tilasta ja ajasta.
Vapaa liukenemaan
virtaavaan kesään.

Silmä näyttää rivolta
rumassa kuoressaan.
Tule ulos!
Ja näyttäydy
kaikessa loistossasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Mooren Elokuun ilta 12.8.2012 1 Runo
Mooren Suru 13.8.2012 1 Runo
Mooren Sinulle 13.8.2012 0 Runo
Mooren Nimetön 13.8.2012 0 Runo
Mooren Painajaisia 13.8.2012 0 Runo
Mooren Pimeys 14.8.2012 0 Runo