Miltä kohta kaikki näyttää

Runoilija koirankeksi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on herkkä hetki, entä sinä?
 

Ikkunoita
kun tuijotat lasisia maalauksia
ja kertaat mielessäsi jälleen
miltä kohta kaikki näyttääkään

Ikkunoita
kun pelkäät lentokentän kuulutuksia
ja tavaat mielessäsi uudelleen
miltä kohta kaikki näyttääkään

Selite: 
Going to Rome
Kategoria: 
 

Kommentit

arkinen tilanne, toistosta en tykkää mutta lentokentän kuulutuksien pelkäämisestä kyllä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot