Sydämenlyöntejä

Runoilija koirankeksi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on herkkä hetki, entä sinä?
 

Sykkeitä
hiljaisia lyöntejä
niin täynnä elämää

Äitisi ihmeellinen
sai aikaiseksi kaiken sen
sinussa virtaavan onnellisen

Pelkoja
ei muita kuin yksi
se kun sinusta tulee kiveä

Selite: 
Älä lakkaa sykkimästä, älä ikinä. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot