Muistojen suola

Runoilija Tutor

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Attraction is not a choice
 

Voisinpa vielä kertoa sinulle kaiken
sen mitä en voi nyt muille kertoa.
Se ei ole tärkeää, vaan yhdentekevää
ei mitään merkitystä, täysiä lämpimiä
Mutta vain sinä olit kiinnostunut siitä samasta
kylmät väreet molempien selkäpiissä

Pikkujouluista pihalle
olisinpa taas ollut oksentamassa sinun luonasi
Valmentajakoulutus oli yhtä tyhjää
sadetta pidin turhaan luonasi
Tämä kuulostaa vain meidän korviimme hyvältä

Yhtä tyhjää kotona
sänky kylmänä, ei alastonta vartaloa vierelläni
Neljältä ylös
kukaan ei herätä, ei lämpimiä rintoja kämmenissäni
Miksi koskaan halusinkaan sinusta eroon?
Kannustan sinua vieläkin omille teillesi
joku muu voi opetella puhumaan näistä puolestasi
Kerron sille toiselle kaikesta
siitä mitä voin kertoa vain sinulle

Selite: 
Kaikki se suola mitä muistan edellisestä elämästäni. Toisaalta, en ottaisi sitä takaisin mistään hinnasta!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot