Tuutori

Runoilija Tutor

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Attraction is not a choice
 

Miksi minua katsotte?
Oppilaani, miten minä eroan teistä
Tehkää perässä sanon
Puhun patsaille, sieluttomille heittopusseille
Minä olen opettaja

Mitä helvettiä minun pitää enää tavoitella?
Minulla on teidän kunnioituksenne
Oma kunnioitukseni
Kaikki rakkaus maailmassa
Keinotekoista, mitä sitten?

Olet nuori, vittu olen vanha
Aika on suhteellista
Pitäisikö se hetkeksi pilata
Ottaa mikä minulle kuuluu
Vai elää niinkuin minä kerran tahdoin
En halunnut

Selite: 
Olen kahden vaiheilla ja punnitsen vaihtoehtoja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot