Sananen Runosta

Runoilija Tutor

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Attraction is not a choice
 

Kiroan sinut
Kuolethan kotonasi tuskallisesti.
Älköön sinua löytykö.
Ei ennenkuin olet turvonnut, mätä.
Niin jotta jokainen,
joka sinua on rakastanut,
näkee sinussa vastenmielisyyden.
Kuten minä.

Haluan vain muidenkin näkevän sisäisen kauneutesi
Pöhöttyneet, vääristyneet kasvot
Mädän pintasi
Sisimpäsi paljastuu, nousee pintaan
Rumuus on suhteellista,
kunnes se oikeasti tulee esiin

Selite: 
Omistettu jokaiselle jolle olisi pitänyt sanoa, muttei tullut sanottua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot