Nimetön

Runoilija Korni M

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naama melkein peruslukemilla.
 

sanot et diggailet enemmän punapäistä
toteen "mitäs näistä"
tulee uus väri purkista, etkä mua enää tunnista
vislaat perään kun kävelen kadulla
täytän housus halulla, muttet tuu tekee mitää tol kalulla
en kaipaa äijää joka perään huokaa
vaan sillon kun muistutan katuhuoraa

musta on vaan hauskaa kiusaa
kiehnää, flirttailla, piinaa
painaa sut seinää vasten,
korvaa nuolasta, väristä huokaillen
ja kävellä pois paikalta, ku en ois ollukkaa koko aikana
jättää sut yksinäs runkkaamaan
kun et pääsekään mun luo bunkkaamaan

ja kun oot totaalisen loukussa
mun silmien säihkeeseen koukussa
näät mut toisen kanssa baarissa
sen kieli syvällä mun kurkussa
kaljaa kittaat tiskin luona, tuijotat, kiroot "vitun huora"
kai oon sit lutka, kuka ties
mut niin on myös jokanen sinkku mies.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Korni M itken ja oksennan 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M anna mulle 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo