Nimetön

Runoilija Korni M

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naama melkein peruslukemilla.
 

Kattooks jätkät oikeesti vaan ulkosta kauneutta?
En haluis uskoo sellasta mut silt vähä vaikuttaa,
kaikki hienot miehet joihin törmää baarissa,
sattuuki olee jonkun bimbon seurassa.

se itkee mulle vessassa ku kynsi lohkes,
otan huikkaa taskumatista ja sanon et voi ei,
tiesiks et ilmastonmuutos johtuu siit et aurinko tulee lähemmäs maata,
se nyökkäilee innoissaan "ihanko totta",
oksennusrefla eli laatta lavuaaris kuvastaa mun epäuskosuutta,
lähen takas ettii tälle illalle seuraa uutta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Korni M anna mulle 18.5.2008 0 Runo
Korni M itken ja oksennan 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo