Uloskannettu

Runoilija Jäinensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nikkini taakse ei ole koskaan kätkeytynyt mitään suurta angstia. Aloin runoilla täällä jo sen verran vanhan. Runoilen hyvin satunnaisesti. Jos olette kuitenkin tykänneet niin kommenttia kehiin, kiitos.
 

Lapset tulevat lauteiden alta,
lantalasta,
lehmikosta,
saunan alta,
pehmikosta.

Pienet jalat kippuraiset.
Koppuraiset kappuraiset.
Kampuraiset.

Kipsis kapsis pihamaalla.
Taivasalla iltasalla.

Kanna ulos, kanna metsään
ettei niitä näe ketkään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

En tiedä miksi, mutta kauhuelokuvan tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot