Phyi!

Runoilija Jäinensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nikkini taakse ei ole koskaan kätkeytynyt mitään suurta angstia. Aloin runoilla täällä jo sen verran vanhan. Runoilen hyvin satunnaisesti. Jos olette kuitenkin tykänneet niin kommenttia kehiin, kiitos.
 

Kissantassun kikkura,
koiranhännän koppura,
phyi mene pois
minun elämääni kiusaamasta.

Toisen naisen sylihin,
uuden uuhen uumille.
Sylilapsia tekemähän,
vaivan palkkaa maksamaan.

Ruoki rutto yksinäsi,
näkin kosken kuohuihin huku!

Selite: 
Tuli sellainen fiilis että voisi runoillakin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot