Vaellus

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Yksin vaeltaa hän jälleen kauemmas
Siitä kodistaan joka joskus lämpöä täynnä oli

Sen turvallinen lämpö on muuttunut myrkyksi
Se turruttaa sydänmen rippeet hauraat

Tunnottomana lumessa paljainjaloin vaellat
Etsien uutta kotia missä jalkasi sulaisivat

Saisit sydänmesi rippeet koottua jälleen
Tuntisit lämmön valtaavan jälleen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot