Kangastus

Runoilija DroppingTears

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saavuit läpi sumuisen rämeikön,
läpi kosteiden mättäiden,
vain saadaksesi minut tuntemaan.
Kun sumuinen verho kietoi meidät hellään syleilyynsä,
ajantaju katosi.
Hukuin hetkiin.
Harhoihin.
Aamun valjetessa ne hetket hävisivät.
Sinä hävisit.
Jäin yksin,
odottamaan seuraavia hetkiä,
seuraavaa kaunista kangastusta edessäni,jonka pystyin tuntemaan ihollani,
huulillani, mutten sydämessäni.
Olen tunnoton, keskellä mielen merta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma tässä, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot