Viisi kautta viisi

Runoilija Vaniljahyrrä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003
Viimeksi paikalla: 4.10.2019 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoissani on vinha perä ja vikkelä mielikuvitus. Kiitos mielenkiinnostasi.
"Ei se oo minun syyni, että Itä-Suomessa tuulee Venäjältä ja vastaan (Aki Tykki)."
Jos ryhdyt tankotanssijaksi, pidä huoli, että tanko on terästä.
Suosittelen:
 
Tämä oli jo kolmas kerta, kun hän teki näin. Mies painoi avaimen nappulaa ja auto vilkautti pimeässä valoja. Mies lukitsi auton ja mutisi mennessään, että "lukossa on". Tanssiravintolan valot loistivat kuusien takaa. Mäkeen oli parkeerattu autoja perätysten. Miehen pikkukengät litskahtelivat oikopolun mudassa, mutta mies oli helpottunut, ettei kosteus mennyt kengistä läpi. Mies silmäili pusikkoon. Siellä ei näkynyt ketään. Hän ei ehtinyt kiivetä rinnettä asfaltoidulle jalkakäytävälle, kun hänen mieltänsä alkoi nyt vaivata, tuliko hän parkkeerannekseen autonsa oikeaan paikkaan. Häntä huoletti, mahtuisiko viereen parkkeerannut auto ajamaan pois, jos sen kuski olisikin lähdössä ennen häntä. Ehkäpä toisen auton kuski ei saisi edes autonsa ovea riittävän isosti avatuksi, eikä tyyppi edes pääsisi autoonsa. Silloin tanssiravintolassa kuulutettaisiin kuitenkin, että auto, jonka rekisterinumero on EBI-596 pitäisi siirtää nopeasti. Mies huokaisi ja kääntyi takaisin.

Parkkialueelle kääntyi auto, joka alkoi hitaasti vieriä kohti vähäisiä tyhjiä ruutuja. Mies käveli autonsa taakse ja mittilöi katseellaan parkkitilaa. "Kyllä tästä pois mahtuu menemään", mies mutisi ja lähti taas marssimaan kohti tanssipaikkaa. Leuto tuuli puhalsi miehen poskiin. Hän työnsi kätensä takintaskuihin ja kiristi tahtia. Joku humalainen juntti oli istahtanut polunvarren kivelle. Äijäparka yritti kömpelösti sytyttää sytkärillä tupakkaansa ja horjui niin, että oli pudota istuinsijoiltaan. "Onko sulla kymppiä antaa", ukko murahti ja mies vastasi hänelle, että nykyisin kymppi on kiitettävä.   
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voisi olla tositapahtumiin perustuva, tarinasi loppu jää mietityttämään. 
Tää on hyvä tarina luin kahteen kertaan, vaik ei se tietenkään mikään kriteeri ole millekään minun lukukertani, itselleni kuitenkin se merkkaa hyvää.

Hyvä ja varmaan vähän käytetty sana parkkerannekseen, hienosti mies vastauksensa oivalsi antaa.
 

Käyttäjän kaikki runot