Huku

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sulje silmäsi
voit toivoa
saat kuiskata toiveesi tuuleen
repiä kynsillä ihoosi
uppoa
huku aaltoihin
kuole

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva ja hieno runo, pidin

 

Käyttäjän kaikki runot