Merkityksetön

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sulje silmät
ei ne sinua tavoita
ei haavojakaan paranna
ei edes niitä huomaa

Ne näkee vain kyyneleet
suljettujen luomien alta
vaiettujen muurien takaa
ilman merkitystä

Ne näkee kaiken
mutta eivät sinua
pidä silmät kiinni
älä ikinä avaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot