Et voi koskettaa tuskaani

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin puukolla viillettäisiin syvä haava
minä huudan
Sattuu, en voi lopettaa
Miksi ette käske minun lopettaa
Miksi ette ravistele minua
huuda "turpa kiinni nyt" !
Valo on liian kaukana
pelkkä pimeys jäljellä
Olen polvillani maassa
potkimaanne hiekkaa silmissä
ja minä huudan
Revin maailmasta värit pois
onko silläkään väliä
Päästä minut pois!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot