Surun hetket

Runoilija Kairos

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

---
 

Usko ihmisiin
vuolaana se virtasi siitä haavasta
jonka sydämeeni pistit
Onnellisia loppuja ei ole
Ei viimeistä suudelmaa rakkaan kanssa

Surun hetket ja ajatukset
Ei niiden mittaamiseen aika riitä
ei tunnit, päivät, vuodet
Kuitenkin..
Minulla on ikuisuus yksin niiden ajatusten kanssa
Eikä se riitä..

Selite: 
Kyyneleet sanoiksi puettuna
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainakin voin sanoa ymmärtäväni, mistä tässä on kyse. Hyvin mielestäni olet tiivistänyt sanomasi kauniiseen runomuotoon. Se mitä haluat sanoa, käy selvästi ilmi paljastamatta kuitenkaan kaikkea ja jättäen lukijalle mahdollisuuden omaan tulkintaan.

 

Käyttäjän kaikki runot