Siksakilla

Runoilija koskenniemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siksakilla
Silmät kiinni
huulet yhteen
ja haavat umpeen
Surrurrur surrurrur

Siksakilla
sydän kasaan
hiljaa hiljaa
hurisemaan
Surrurur surrurrur

Siksakilla vaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot