Satunnainen satuttava sattuma

Runoilija lovecat

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällänen herkkä ja rakkaudenkipeä 20-vuotias tytöntyllerö :)
 

Se oli vain sattumaa
Silti se sattui
Olit vain satunnainen ohikulkija
Johon törmäsin
Mut sä kosketit mussa
Jotain
Mitä ei kukaan muu
Ennen ollu

Yhtälailla sattumaa
Oli, kun mä löysin sut
Toisen sylistä
Sekin oli vain
Joku satunnainen
Ehkä mäkin
Olen vain
Joku satunnainen

Mut silti se sattuu

Selite: 
Kaikkihan tässä elämässä on loppujen lopuksi sattumaa... Pari kuukautta sitten tulin tosiaan jätetyks, ja tässä fiiliksiä siitä... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts, jopas olikin kirpaisevaa sattumaa tässä.

Auts, jopas olikin kirpaisevaa sattumaa tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot