kokonainen elämä

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

Mä muistan sen vielä, kun asfalttiin ruutuja piirsimme, "Vennun"-kaltsilta sammalet leikkeihin siirsimme. Rantsusta parpikivet haettiin ja hyppyvuorot jaettiin. Luudattiin klitsut, kiipeiltiin katot. Kotileikkeihin käytettiin verhot ja matot.

Mä muistan sen himapihan maiseman, talkkarin, rotat ja roskiksen haisevan. Keväisin jostain haimme ekat kukat - asvalttipihojen tyttörukat.
Löysimme vuokot ja vaahterankukat ja viimeistään Vappua riisuimme sukat.

Aika kului, meille kasvoi tissit, huulet jo maalas Sörkän missit. Vaihtuivat nyyloneiksi nilkkasukat,
tuli muotiin tupeeratut tukat. Fritsut peitti fritsuliina, maistunut ei vielä viina.

Jortsuihin piti päästä joka ilta, ylitettiin Pitkäsilta.
Annanvennu, Bygga, Botta, tutuiks tuli ihan totta.
Aika lensi, vuodet haihtui, hiuksissa väri vaihtui.
Harmaapäänä istun tässä, tuota aikaa miettimässä,
mitä oikein aikaan sain? Pienen runon vain.

Selite: 
nostalgiaa..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot