Rakkauslaulu kotikaupungille

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

Rakastan sinua Stadi, syksyistä Espaa ja Kaivaria, vaahteroita ja lehmuksia ja Marimekon kankaita, talvista sköneä, kun tsiigaan Krunikasta Hagikseen. Rakastan snögessä värjöttelevää Mantaa ja Eikkaa ja jouluvaloja. Rakastan lapsuuteni Sörkkää, asfaltin ja stogen döfistä Söörnäisten rantatiellä. Rakastan halkopinoja, jotka ovat aikojen kuluessa kadonneet Hagiksen torilta. Rakastan sinua niinkuin skidiä rakastetaan.

Selite: 
Hajumuistoja menneiltä ajoilta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrot runossasi niistä Hesan alueista, joita minäkin rakastan :) Kitos runostasi! Olen joskus aikoinani ollut Hesan keskustassa yli 5 vuotta töissä, Kalevankadulla ja Fabianinkadulla ja Kallio etenkin Sörkkä ja Vallila ovat minulle tuttua seutua sekä Töölönlahti myös :) Hesasta ei taida löytyä ellaista aluetta, jossa en olisi käynyt edes kääntymässä. Yksi ihanimmista paikoista on Ateneum.

Tää on ehottomasti hatun nosto arvoinen

 

Käyttäjän kaikki runot