Kulkuri

Runoilija Kuivakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just me. Take me as I am or watch me as I go.
 

melko raskas on
tieni kulkea vierelläsi

liian kuoppainen
turhan kivinen

jättäydyn luotasi
itseäni kuunnellen

paljain jaloin
matkaani jatkan
omaan suuntaani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot