My love

Runoilija Kuivakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just me. Take me as I am or watch me as I go.
 

Sokeana kyynelistä
itkusta väsyneenä

huudan nimeäsi
hiljaa mielessäni

Älä jätä
minua,
pysy minun
kanssani!

Ole minulle rakas
ole minun ainoani

en kestä ilman sinua

And so the Rose...

... wither away...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot