Leijonanpoikaselleni

Runoilija ruttolapsi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syrjäytyneiden verbaalinen sanansaattaja. Kirjoitan fiiliksellä, en äidin_kielen_kirja kädessä.
 

Sanoit rakastavasi minua enemmän kuin leijonanpoikanen Safaria
enemmän kuin puistossa istuva yksinäinen vanhus rakastaa kirjaansa
ja enemmän kuin minä rakastan aamukahvia

Sinä tosiaan rakastat
mutta välillä edes maailman suloisin leijonanpoikanen ei voi saada anteeksi kaikkea
välillä jopa minä osaan sanoa ei suurille kauniille silmillesi

Vaikka tämä maailma johdattaa meitä kohti eri laumoja
eri reviireitä ja auringonlaskuja
sinun voimakkaat leijonantassusi ovat jättäneet minun sydämeeni lähtemättömän jäljen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot