Hetki

Runoilija Jontzzu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet osa kaikkea. Pala todellisuutta. Todiste elämästä.
 

Aukaisen silmäni.
Havaitsen silmilläni kauneutta,
jotain tuttua
jotain itselle tärkeää.

Hymysi takertuu minuun.
Huuliasi haluaisin koskettaa.
Silmiisi uppoudun.

Rakas, sanot kauniisti.
Sydämeni sanoo kiitos,
olet omani.

Rakas, sanon takaisin.
Tuot itseäsi lähemmäksi.
Pääsen koskettamaan huuliasi.

Otan tiukkasti sinut otteeseeni.
Pysyt siinä luonani.
Et pistä vastaan.
Kerrot minulle: Olen sinun.

Otteeni ei irtoa.
Käteni eivät päästä irti.
Olet turvassa luonani.

Hyväilen kehoasi.
Pidät siitä.
Rakastan kehoasi.

Tiedän mitä teen.
Haluan sitä.
En epäröi yhtään.
Teen parhaani.
Toivon että nautit.

Kerron rakastani sinua.
Katsot minua.
Hymyilet.
Otat minusta tiukasti kiinni
ja sanot: Niin minäkin sinua.

Tyytyväisenä ja onnellisena
haluan jakaa elämäni kanssani.
Tiedän, että sinäkin haluat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot