Sinä

Runoilija Apsi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun mä näin sut,
mun sydän pomppas kurkkuu.
Mä meinasin tukehtuu,
mut en voinu, olin niin onnellinen.
Mä tiesin, et sä oot mulle se oikee,
mut en tiiä mitä sä must ajattelit.
Mä halusin juosta sun luo,
hypätä sun kaulaan ja halata sua.
Voi kun joskus saisin,
jäädä sun syliin ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen :>

hehee >:-D

Suloinen :>

hehee >:-D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Apsi Angst 12.4.2008 3 Runo
Apsi Elämän tie 11.4.2008 0 Runo
Apsi Ikävä 12.4.2008 2 Runo
Apsi Kuka tietää? 11.4.2008 2 Runo
Apsi Märkää 11.4.2008 2 Laulu
Apsi Sinä 11.4.2008 4 Runo
Apsi Tietokone 12.4.2008 3 Runo