Sänky

Runoilija merinä-duplicate

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaa sitä oikeaa, ja ei oikeasti kaipaa. Miettii menneitä, mutta ei halua tulevaisuutta, vaikka haluaa. Riitaa tunteitten välillä, riitaa elämässä. Rakkaus, sitä kaipaa.
 

Vaivun uupumukseen
sängyllä makaan
Tämä sänky on myös ollut rakkauden maja

Sinun kanssasi
kanssasi

Nyt vain minä
vain minä

Kuka tulee seuraavaksi
en halua tietää

Haluan vain
se ei saa olla kukaan muu kuin sinä

Selite: 
Olisipa tämä jo ohi...odotus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui....kaipaus...ah;)!

 

Käyttäjän kaikki runot