Ero

Runoilija 62f45271383a802ddafaba854b7ac26d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 0:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Miks turhaan nukkua kun kuolema kuittaa univelat. kysymyksiä ja arvosteluja otetaan mielellään vastaan. KIITOS KAIKILLE JO ETUKÄTEEN :P
 

Haluan että onnellinen tulet olemaan,
rakastan sua joten päästän sut menemään.
En sua enään koskaan halua satuttaa,
et enään takiani joudu kyyneleitä valuttaa.
Tähän tilanteeseen kaikki riidat vaan johti,
joten suuntana tuleva ja uutta onnea kohti.
Muistoissani tulet nyt ja aina olemaan,
yhteisiä aikojamme en tule koskaan unohtamaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot