You don't care

Runoilija japsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukaan ei tiedä,
kukaan ei tiedä minusta mitään.
Ei tuskaa jota käyn läpi,
joka ikinen päivä.
Esitän iloista,
ja te nielette sen.

Te ette näe mun hihoihin,
te ette näe mitä mun ranteissa on.
Mun syvät haavat,
eivät kuulu teille.

Ne ei kiinnosta teitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot