Teardrops

Runoilija japsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olit,
se jonka vuoksi elän.
Se, joka kantoi minut,
päivästä toiseen.

Kun katson ylös,
pilviselle taivaalle,
tunnen kuinka kyyneleesi kastelevat tukkani.
Sade on sinun kyyneliäsi,
jotka tippuvat kauneimmista silmistäsi.

Selite: 
arvostelkaahan :3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot